Fasu

FI MVA FI JVA NO JVA SE JVA POHJ-JVA  MIKLAUS TRIUMPH THRUXTON 'Fasu'

Fasu 2018. Kuva by Pauliina Havo.

Fasu jalostustietokannassa

Fasu on komea, kookas, vahva ja kaikinpuolin ihastuttava pitkäkarvainen mäyräkoirauros. Fasu on miun ensimmäinen uros ja voin vain todeta että olen edelleen täysin rakastunut. Fasu on MAIJANNAN esikoisten isä, väsymätön leikittäjä.

FI MVA
2 X VSP
FI JVA
SE JVA
VOI jäljeltä täydet 50/50p.
luonnetestattu +144 p.
selkäkuvattu terveeksi, vain kaksi pientä kalkkeumaa. Jakautunut ristiluun keskiharjanne (s1-s2).
Silmät terveet 
Kymenlaakson mäyräkoirien AVO MEJÄ -mestari 2015
Kymenlaakson mäyräkoirien VOI MEJÄ -mestari 2016
Kymenlaakson mäyräkoirien PARAS JÄLJESTÄVÄ KOIRA 2016
Länsiuudenmaan mäyräkoirien JÄLKINAKKI 2016

Miulla oli kunnia osallistua Fasun kanssa Kymenläänin kennelpiirin piirinmestaruus kokeeseen 2016. Tulos oli pyöreä nolla eli ei kunniaa kokeesta, mainetta kyllä..  Koeselostuksessa lukee:

" Fasu nuuhkii alkumakauksen ja lähtee määrätietoisesti jäljelle. Edetään jälkitarkasti sopivaa vauhtia kolmannen osuuden alkupuolelle, jossa Fasun olemus muuttuu. Ohjaaja kehottaa, mutta ei auta, riistajäljille lähdetään. Häntä vispaa, intoa ja vetoa riittää. Toinen kehotus menee vielä kuurommille korville. Hukka ja jäljelle palautus. Jälki ei kiinnosta enää, riista vetää edelleen samaan suuntaan. Tulee toinen ja samalla tavalla kolmas hukka. Koe keskeytetään".

Meillä oli myös kunnia osallistua Mäyräkoirien suomenmestaruus MEJÄän eli rotumejään 2016. Täältä samoin pyöreä nolla.. voihan sorkat ja riistavietti.. Riistaviettisyys puhkesi kukkaan loppukesästä ja siksi arvokokeista puhtaat nollat. Elämä on :)

Rotumejän 2016 tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti